Kommande provningar

10/5 Tastemaster, FraudsienÄr någon sugen att komma som gästprovare så anmäl gärna er intresse på "konässören"fredag 6 januari 2012

Krönika 2011

Ok Fellows! då tänkte jag köra en liten kort krönika av vad som har hänt i vårt sällskap 2011.

Tyvärr så har det ju inte hänt så mycket i provningsväg men det bättrar vi på 2012. Nu har vi hu kört ett tag med det nya konceptet D.v.s att alla går in med samma insats i en provning och tastemastern får fria händer. Jag vet att det fanns en del skepsis till detta i en början men jag tror och hoppas att alla är med på tåget nu.

Om jag ställer mig vid sidan och tittar på provningarna nu och innan så tycker jag att det har skett en betydlig kvalitetshöjning på provningarna. Jag tycker också att alla ni Fellows som har varit tastemaster's enligt det nya konceptet har visat ett större engagemang i era provningar. Det har även visat sig det finns mycket mer kunskap o gry i det här gänget än vad man kan tro vilket är otroligt kul att uppleva. .

Nu har vi funnits i elva år!!! just detta tycker jag är hur jävla coolt som helst (förlåt språket)jag menar ett kompisgäng som drar i gång något rätt så nytt på den tiden och vi kör fortfarande på. Jag tror att det hela beror på att vi är ett sällskap och ett slutet sådant vi kör vårt race och än så länge har det funkat och jag hoppas verkligen att det gör så många år framöver. Med det nya månadssparandet så kommer ju dessutom resorna tätare!!!

Som jag sa innan inte många provningar detta året, men jag ser en betydlig kvalitetshöjning på våra malt's det är bara att titta i listan.

Nu går vi mot ett ännu spännande malt-år

SLAINTE FELLOWS

Inga kommentarer: