Kommande provningar

10/5 Tastemaster, FraudsienÄr någon sugen att komma som gästprovare så anmäl gärna er intresse på "konässören"tisdag 13 april 2010

Historisk provning

Jaha då börjar det att närma sig "Maltes" största provning hittills under alla dessa år, sett till antalet gäster. Fraudisen har fått i hop hela 12 styck gäster vilket är värt en Slainte bara det. Det ena smolket i bägaren ä ju att två ordinarie medlemmar missar denna tillställning, tyvärr har ju både Peter och Jimmy tvingat's lämna återbud. Startfältet bland whiskysorterna som ska avnjutas denna afton är mycket spännande, jag tror även att startfältet bland våra gäster är lika spännande ;-)

Om vi börjar Laphroaig Triple wood, så är det en rökig karamell med mycket good eftersmak.

Det svenska bidraget "Mackmyra brukswhisky" vet jag inte vad man kan förvänta sig men jag tror att det är en gedigen whisky som dom flesta tycker om.

Det japanska bidraget "Hakushu 10 år" ska bli spännande att prova japanskt är ju riktigt hypat just nu så det ska bli intressant att göra en blindtest på en japans whisky.

Ben Riach 12 år!! Ben Riach leverera alltid högklassig whisky. Den 12 åriga har dock en hel dela att leva upp till om den ska konkurrera med sina äldre bröder, men klarar den det då ÄR den bra.

Caol ila disillers edition 1996, Har undertecknad smakat och den är RIKTIGT god i mitt tycke, men smaken är fri ;-)

amorik de bretagne!! Jag visste inte att fransoserna producerar whisky överhuvudtaget så detta är en helt ny bekantskap. Bara detta faktum att det är en fransk whisky gör ju en nyfiken, man producerar ju bra konjak i frankrike, så va faan vi ger det en ärlig chans.

Som ni ser så ska vi prova sex stycken sorter från fyra olika länder BARA DET är anmärkningsvärt häftigt.

Malte's fellowship levererar alltid!!!

Slainte malteser och gäster vi syns på lördag

Inga kommentarer: