Kommande provningar

10/5 Tastemaster, FraudsienÄr någon sugen att komma som gästprovare så anmäl gärna er intresse på "konässören"lördag 16 maj 2009

Inför nästa provning!!!!

Jaha då börjar det att dra i hop sig gubbs. På nästa provning kommer vi att avnjuta 5st maltar eftersom Loffe väntar tillökning, det kanske dyker upp en joker i leken man vet aldrig. Denna gång har vi ju en riktlinje attgå efter vilket är att malten ska vara "icke kylfiltrerad" eller så ska den inte innehålla några färgämne. Fraude kommer med en malt som i alla fall jag har mycket höga förväntningar på nämligen" Bowmore sherry cask 15 år, Mycket bra jobbat Fraudis, höga ambitioner KUL. Även Jimmy har höjt ribban rejält denna gång och tar med sig en "Glen Moray 16 år, den kan bli en outsider helt klart. Peter kommer med en HP 15 år som jag tror kan bli antingen toppen eller botten, i vilket fall som helst så ser jag fram emot att prova denna tappning. Hasse's bidrag vet jag nada om ännu, jag vet faktiskt inte vilken butelj som jag ska plocka fram ännu men jag har tre alternativ. Antingen bir det en Caol ila från 1990 no'n chil och natural coloured, eller blir det en Secret still limited edition Islay eller så hittar jag något i Tyskland på tisdag den som väntar på något gott:-)
Vad det gäller gästprovare till nästa gång så hoppas jag på att få i hop 3 stycken. Jag ska också tillägga att Jimmy har gjort ett mycket bra jobb med dom nya tröjorna. HÄRLIGT JIMMY!!
Under tiden jag sitter och skriver detta så avnjuter jag det sista av min "Ardbeg Blasda" som är mycket god den kan jag starkt rekomendera.

Inga kommentarer: